L’oreal

Ik ben al jaren fan van L’oreal, echt alle producten van dit merk zijn geweldig! Van verschillende kleuren nagellak, mascara’s om die mooie lange wimpers te krijgen, geweldige foundation & bb crèmes en nog veel meer! Ik denk dat iedereen wat L’oreal nodig heeft in zijn / haar leven … Nu kreeg ik de kans om nieuwe producten van L’oreal te testen en ik kan je vertellen dat ik mijn nieuwe favoriete product van @lorealmakeup heb gevonden. De L’Oréal Paris C’est Magic BB Cream zorgt voor een natuurlijke dekking, zonder een cakeachtig effect. Zie foto voor het mooie resultaat. Naast de vernieuwde BB cream heeft L’oreal ook CC crèmes en diverse soorten glow-lotions uitgebracht. Deze worden hieronder beschreven.

L’Oréal Paris C’est Magic CC Cream

L’Oréal Paris C’est Magic CC Cream kleur corrigerende crème, verzacht rode tinten in de huid, dit komt doordat de crème groen is. Rood en groen zijn in feite complementaire kleuren, waardoor de rode vlekken op de huid minder zichtbaar worden. Hierdoor ziet de huid er gladder uit en zijn rode vlekken minder opvallend.  Deze CC crème is ultralicht en niet vet, waardoor de crème fijn aanvoelt op de huid en goed door de huid wordt opgenomen. De CC-crème-formule bevat ook intelligente kleur-osmosepigmenten. Deze pigmenten breken open wanneer de CC-crème in contact komt met de huid, waardoor de kleur van de crème verandert en roodheid vermindert. De CC C’est Magic CC-crème hydrateert de huid tot 24 uur lang en bevat ook SPF 20 om schadelijke invloeden van UV-straling te verminderen.

L’Oréal Paris Make-Up Designer Glow Chérie Moisturizing Lotion

L’Oréal Paris Make-Up Designer Glow Chérie Moisturizing Lotion zorgt voor een subtiele glans op de huid met een all-over, frisse, natuurlijk ogende gloed. Creëert een natuurlijk effect voor een stralende, gezond ogende gloed. De hydraterende lotion is verrijkt met watermeloen, wat de huid een voedende boost geeft. Gebruik de lotion over het hele gezicht of kies ervoor om bepaalde delen van het gezicht te accentueren. Don’t let anyone steal your glow.

Revitalift

Probeer nu de Revitalift @lorealparis Het is een parfum vrije anti-rimpel crème en geschikt voor de gevoelige huid.  #revitaliftparfumvrij #partner – Het hydrateert en verstevigt de huid meteen. – De veerkracht van de huid wordt zichtbaar verbetert. – Gemaakt met probiotica extracten van natuurlijke oorsprong, dit geeft een liftend effect. HET RESULTAAT De huid is meteen gehydrateerd en veerkrachtiger* Na 2 weken: De huid voelt steviger, strakker, als gelift* Na 4 weken: Rimpels en fijne lijntjes worden verminderd: – Minder zichtbare rimpels voor 85% van de vrouwen* -De huid oogt verjongd voor 94% van de vrouwen*
Eems So Media L’Oréal