Cacoa Brown Tan

Er komen steeds minder zonnige dagen aan, zodat de meeste mensen langzaam hun bruine gloed kwijtraken, maar wat nou als je toch graag die mooie bruine kleur wilt hebben.  Cacoa Brown 1 hour Tan Dark Mousse @kruidvat heeft hier de ideale oplossing voor! Benieuwd hoe je die prachtige zomerse tint in de donkere dagen kan krijgen? Lees dan snel verder…

Met een bruine tint voel ik me altijd iets lekkerder in mijn vel en ik denk velen met mij. Je ziet er dan toch net wat beter uit. Cacoa Brown Mousse zorgt ervoor dat je binnen 1 uur een heerlijk tropisch kleurtje krijgt! 

Zelf ben ik gelijk voor de Cacoa Dark Mousse gegaan. Voordat je de mousse gaat gebruiken is het verstandig om je huid een paar uur van tevoren goed te scrubben. Bij droge plekjes kan je wat bodylotion opbrengen. Daarna kan je aan de slag met het bruiningsproces. Er is ook een handige Self Tan Application Mitt, waarmee je de mousse goed en egaal kan insmeren. Het proces gaat erg snel en gemakkelijk. Binnen een paar minuten zag ik al verschil en zag ik een bruine tint tevoorschijn komen. Wacht 1, 2 of 3 uur, afhankelijk van het gewenste kleurresultaat. Hoe langer je de Cocoa Brown 1 hour Tark Mousse laat zitten, hoe donkerder de kleur. Na 3 uur is het product volledig ontwikkeld en wordt het niet meer bruiner. Wanneer je het product afspoelt, doe dit dan niet met te heet water en gebruik geen zeep.

Self Tan Application Mitt

Na een uur was ik al lekker bruin, maar ik heb het product er 3 uur op laten zitten en ben echt super blij met het resultaat! Het lijkt alsof ik 2 weken naar de zon ben geweest. Zie op de foto’s hieronder hoe groot het verschil is.

Je kunt zelf bepalen of je gelijk heel bruin wilt worden of liever een ‘bescheiden’ bruine gloed wilt hebben.  Voor een mooie bruine gloed kan je voor de Medium Mousse kiezen.

Bij veel bruinings producten kun je een oranje tint krijgen, bij deze mousse is dit absoluut niet het geval! Bovendien heeft deze mousse een heerlijke bloemige geur.

Ik was in eerste instantie bang dat de mousse zou afgeven, maar gelukkig is de mousse al binnen een paar seconden opgedroogd en geeft het dus niet af. Binnen no time kan je de deur uit met die gewilde Saint Tropez look. De kleur blijft tot wel 7 dagen zitten! 

Cocoa Brown Tan

Deze mousse is voor ieder huidtype geschikt, zelfs voor de meeste gevoelige huid. De hydraterende formule is zacht genoeg om op het lichaam en zelfs op het gezicht aan te brengen. Het product bevat geen parabenen en is niet getest op dieren.

Enthousiast geworden over dit product? Ga dan snel naar het Kruidvat of de Trekpleister waar je deze fantastische mouse kunt aanschaffen!

Als verassing mag ik 2  Cacoa Brown 1 hour Tan Dark of Medium Mousse weggeven. Hieronder staat aangegeven wat je moet doen om hier kans op te maken:

Ga naar mijn Instagram pagina: https://www.instagram.com/emily_dejongste

Like de foto en tag een vriend/ vriendin in de comments, die dit product vast en zeker ook wil hebben. Onder alle comments wordt 1 winnaar bekend gemaakt, zowel winnaar en vriend/vriendin ontvangen deze geweldige mousse.