Apollo Hotel

In samenwerking met Apollohotel en The Harbour club heb ik het Sleep and Dine arrangement mogen ontdekken… Benieuwd naar het arrangement geworden? Lees dan snel verder! 

Voor maar €175,- krijg je het Sleep & Dine arrangement voor 2 personen! Met dit arrangement krijg je een heerlijk 4-gangen diner bij The Harbour club, een overnachting bij Apollohotel, met in de ochtend een uitgebreid ontbijt. Daarnaast kan je bij dit hotel gratis parkeren. Hoe fijn is dat?! 

Apollohotel Vinkeveen

Aan de Vinkeveense plassen bevindt zich het prachtige Apollohotel. De hotelkamers zijn modern en voorzien van alle benodigdheden. Fijne en een luxe badkamer met maar liefst een regendouche! Daar maak je me heel blij mee. 

The Harbour club 

In het hotel bevindt zich de wel bekende The Harbourclub. Het restaurant staat bekend om haar heerlijke eten en gezelligheid. 

Bij het arrangement krijg je maar liefst een 4-gangen diner. Bij de eerste 3 gangen heb je de keuze uit vis/vlees of een vegetarisch gerecht. Het 4e gerecht is een overheerlijk toetje. 

Wij hebben gekozen voor sushi en carpaccio en dit is zeker een aanrader! 

Bij het toetje heb ik voor een heerlijke brownie met ijs gekozen. Dit ziet er toch verrukkelijk uit 😍

Ontbijt

Na een heerlijke nachtrust, was het tijd voor een ontbijt. Bij het ontbijt heb je heel erg veel keuze, van verse smoothies tot aan pancakes. Daarnaast maken ze ook met alle liefde een gebakken eitje voor je klaar. 

Verassing

Als verassing krijg je een extra cadeautje als je de volgende code gebruikt: cadeautjevanemily_dejongste

Boek snel het arrangement! 

https://www.apollohotels.nl/apollo-hotel-vinkeveen-amsterdam/arrangementen/