Hotel TwentySeven

Elk jaar heeft Evian een samenwerking met een ontwerper. In 2019 was dit met Bjorn van den berg, designer of luxury.

Met deze geweldige samenwerking willen ze de volgende boodschap uitdragen: Something to give, Something to share en Something to cherish.

Deze fles deel je op bijzondere momenten met je familie en dierbaren. Zoals de kurk van de fles champagne als herinnering wordt bewaard, heeft Bjorn Van Den Berg een mooi sieraad om de fles geplaatst. Nu kun je dit prachtige stuk van Bjorn Van Den Berg dragen, zodat je deze speciale herinnering altijd bij je hebt. 

Model Loiza Lamers is het gezicht van deze exclusieve limited edition. Er zijn slechts 18 flessen met het juweel gemaakt. De prijs van deze limited edition is 495,00 euro.

Evian

Evian is natuurlijk mineraalwater en zeer bekend over de hele wereld. Het merk is begaan met het milieu en streeft ernaar om in 2020 Co2-neutraal te zijn. In 2025 zal de productie van de plastic flessen 100% zijn gerecycled. 

Hotel TwentySeven

Dit evenement vond plaats in het prachtige Hotel TwentySeven. Ze hebben een Michelinster voor het lekkere eten gekregen. Er werden een paar hapjes geserveerd en ze waren heerlijk! Ik begrijp dat ze die ster hebben gekregen.