Hotel The Fritz

 
THE FRITZ Düsseldorf bevindt zich in de prachtige stad Düsseldorf. Deze stad is perfect om te winkelen! Het hotel bevindt zich dan ook vlakbij de winkelstraat: Königsallee
 
Het hotel is erg modern en stijlvol. Bij aankomst wordt u vriendelijk begroet en begeleid naar de kamer. Het hotel heeft een goede ambiance met haar 31 kamers, hierdoor heeft het personeel  goed contact met haar gasten. De moderne stijl van het hotel is doorgevoerd in de hotelkamers, doormiddel van veel kleur. Alles is tot in de puntjes verzorgd! De styling van het hotel  is door Vivian van Schagen gedaan.  
 
Restaurant FRITZ‘s FRAU FRANZI bevindt zich in het hotel. De keuken wordt beheerd door superchefs, met Benjamin Kriegel als begeleider
 
De beroemde sterenchef, Robert Kranenborg zorgt voor de creatieve ondersteuning van het restaurant. Hij zorgt ervoor dat de dinerkaart altijd vernieuwend is en dat de gerechten heerlijk smaken met een special touch. Het eten is niet alleen geweldig, de bediening ook! Zij helpen graag bij het kiezen van de gerechten en wijnen die het beste bij de gasten passen. Het restaurant heeft mede daarom een Michelinster gekregen. Een jaar na opening hebben ze deze ster in handen kunnen krijgen en dat is zeer verdiend! 
Het menu is zeer gevarieerd. U heeft de keuze uit vegetarische gerechten, vlees of vis. Er is iets voor iedereen. De gerechten zijn niet heel groot, hierdoor heb je de mogelijkheid om uit verschillende soorten gerechten te kiezen en te genieten van vele verschillende soorten smaken. Het wordt aanbevolen om 3 à 4 gerechten per persoon te bestellen. Het restaurant heeft voor het grootste deel Duitse wijnen en er zijn heel bijzondere wijnmakers om te proeven, zowel witte als rode wijn.
Het personeel is erg vriendelijk en servicegericht. Ik vind dit erg belangrijk en ik denk veel mensen met mij. 
Het eerste gerecht was een vegetarische pastasoep.
 
Het tweede gerecht was de rog. Ik kreeg het advies om iets te eten dat je nog nooit eerder hebt gegeten. Daarom koos ik voor dit gerecht en ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb; het was heerlijk! 

Als derde gerecht kreeg ik super mals lamsvlees met verschillende soorten groenten. Als dessert had ik de keuze uit chocolade lollies en allerlei verschillende soorten kazen. Je kan mij niet blijer maken!

 
Ontbijt
Na een goede nachtrust was het tijd voor het ontbijt …
 

Het ontbijt was heerlijk! Alles was aanwezig, verse croissants, yoghurt met verschillende soorten fruit en voor de eiliefhebbers onder ons: De kok kan elk soort gerecht met ei klaarmaken. 

Daarnaast hadden ze verse smoothies in te leuke flesjes! Aan alles is gedacht.Dit is het hotel voor een perfect weekendje weg!