Beauty

Creëer je eigen spa in huis met de beauty tools van HYPER BEAUTY 

Hyper Beauty is een luxe cosmeticamerk met verschillende beauty tools die je

huidverzorging een boost geven. De producten zijn van een hoog niveau en voor ieder huidtype geschikt. 

Ik heb de ALINA – IONIC FACIAL STEAMER nu een paar keer gebruikt en ik kan jullie vertellen dat ik al fan ben. Wat een heerlijk product! Naast het feit dat het heel goed is voor je huid, word je er ook ontspannen van. Je creëert gelijk even een me- time moment, waarbij je tot rust komt. 

Voordelen van de ALINA – IONIC FACIAL STEAMER

Het is over het algemeen bekend dat stoom goed voor je gezicht is. Stomen helpt je poriën te openen en je sinussen te reinigen. Stomen maakt gifstoffen vrij van je huid, maakt vuil in je poriën los en zorgt ervoor dat de producten die je daarna aanbrengt dieper en beter kunnen doordringen.

Hoe te gebruiken 

Was je gezicht van tevoren en verwijder eventuele make-up. Vermijd make-updoekjes, omdat ze niet zo effectief zijn bij het reinigen van je huid. Het gezicht moet schoon en droog zijn voordat je de gezichtsstomer gebruikt. Deze stap zorgt ervoor dat je de volledige effecten van een professionele gezichtsstoom ervaart, dus begin met een goede make-upverwijderings- en reinigingsroutine. Door deze stappen houd je de huid fris en stralend. 

Vul het waterreservoir niet met water uit de kraan, zorg ervoor dat je gedestilleerd water gebruikt in de gezichtsstomer. Er zijn twee belangrijke redenen waarom je gezuiverd, gedestilleerd water moet gebruiken. Kraanwater bevat mineralen, die je dan op je gezicht stoomt. Dezelfde mineralen kunnen na verloop van tijd ook de machine verstoppen.

Koop gedestilleerd water in een winkel of gebruik een thuisdistilleerder, dan heb je altijd gezuiverd H2O bij de hand. Klik het waterreservoir erin en je bent bijna ready to go. Stel vervolgens het mondstuk in op de gewenste hoogte, druk op de knop en geniet van je spa day!

Zodra je cosmetica en andere resten hebt verwijderd, is je huid klaar voor een gezichtsstoom sessie!

Er wordt aangeraden om 1 a 2 keer per week je gezicht te stomen, maar dit kan ook vaker, het is voor iedereen verschillend.

Wil jij nou ook het stomen van je gezicht in je schoonheidsroutine brengen? Dan heb ik heel goed nieuws! Je kan nu de ALINA – IONIC FACIAL STEAMER met 15% korting bestellen! Ga naar onderstaande link en gebruik mijn code: EMILY15

https://hyperbeauty.nl/Alina

 

 

 

 

 

 

 

L’oreal

Ik ben al jaren fan van L’oreal, echt alle producten van dit merk zijn geweldig! Van verschillende kleuren nagellak, mascara’s om die mooie lange wimpers te krijgen, geweldige foundation & bb crèmes en nog veel meer! Ik denk dat iedereen wat L’oreal nodig heeft in zijn / haar leven …

Nu kreeg ik de kans om nieuwe producten van L’oreal te testen en ik kan je vertellen dat ik mijn nieuwe favoriete product van @lorealmakeup heb gevonden. De L’Oréal Paris C’est Magic BB Cream zorgt voor een natuurlijke dekking, zonder een cakeachtig effect. Zie foto voor het mooie resultaat.

Naast de vernieuwde BB cream heeft L’oreal ook CC crèmes en diverse soorten glow-lotions uitgebracht. Deze worden hieronder beschreven.

L’Oréal Paris C’est Magic CC Cream

L’Oréal Paris C’est Magic CC Cream kleur corrigerende crème, verzacht rode tinten in de huid, dit komt doordat de crème groen is. Rood en groen zijn in feite complementaire kleuren, waardoor de rode vlekken op de huid minder zichtbaar worden. Hierdoor ziet de huid er gladder uit en zijn rode vlekken minder opvallend. 

Deze CC crème is ultralicht en niet vet, waardoor de crème fijn aanvoelt op de huid en goed door de huid wordt opgenomen. De CC-crème-formule bevat ook intelligente kleur-osmosepigmenten. Deze pigmenten
breken open wanneer de CC-crème in contact komt met de huid, waardoor de kleur van de crème verandert en roodheid vermindert. De CC C’est Magic CC-crème hydrateert de huid tot 24 uur lang en bevat ook SPF 20 om schadelijke invloeden van UV-straling te verminderen.

L’Oréal Paris Make-Up Designer Glow Chérie Moisturizing Lotion

L’Oréal Paris Make-Up Designer Glow Chérie Moisturizing Lotion zorgt voor een subtiele glans op de huid met een all-over, frisse, natuurlijk ogende gloed. Creëert een natuurlijk effect voor een stralende,
gezond ogende gloed. De hydraterende lotion is verrijkt met watermeloen, wat de huid een voedende boost geeft. Gebruik de lotion over het hele gezicht of kies ervoor om bepaalde delen van het gezicht te accentueren. 

Don’t let anyone steal your glow.

Revitalift

Probeer nu de Revitalift @lorealparis Het is een parfum vrije anti-rimpel crème en geschikt voor de gevoelige huid.  #revitaliftparfumvrij #partner
– Het hydrateert en verstevigt de huid meteen.
– De veerkracht van de huid wordt zichtbaar verbetert. 
– Gemaakt met probiotica extracten van natuurlijke oorsprong, dit geeft een liftend effect.

HET RESULTAAT

De huid is meteen gehydrateerd en veerkrachtiger*
Na 2 weken: De huid voelt steviger, strakker, als gelift*
Na 4 weken: Rimpels en fijne lijntjes worden verminderd:
– Minder zichtbare rimpels voor 85% van de vrouwen*
-De huid oogt verjongd voor 94% van de vrouwen*

Cacoa Brown Tan 

Er komen steeds minder zonnige dagen aan, zodat de meeste mensen langzaam hun bruine gloed kwijtraken, maar wat nou als je toch graag die mooie bruine kleur wilt hebben.  Cacoa Brown 1 hour Tan Dark Mousse @kruidvat heeft hier de ideale oplossing voor! Benieuwd hoe je die prachtige zomerse tint in de donkere dagen kan krijgen? Lees dan snel verder…

Met een bruine tint voel ik me altijd iets lekkerder in mijn vel en ik denk velen met mij. Je ziet er dan toch net wat beter uit. Cacoa Brown Mousse zorgt ervoor dat je binnen 1 uur een heerlijk tropisch kleurtje krijgt! 

Zelf ben ik gelijk voor de Cacoa Dark Mousse gegaan. Voordat je de mousse gaat gebruiken is het verstandig om je huid een paar uur van tevoren goed te scrubben. Bij droge plekjes kan je wat bodylotion opbrengen. Daarna kan je aan de slag met het bruiningsproces. Er is ook een handige Self Tan Application Mitt, waarmee je de mousse goed en egaal kan insmeren. Het proces gaat erg snel en gemakkelijk. Binnen een paar minuten zag ik al verschil en zag ik een bruine tint tevoorschijn komen. Wacht 1, 2 of 3 uur, afhankelijk van het gewenste kleurresultaat. Hoe langer je de Cocoa Brown 1 hour Tark Mousse laat zitten, hoe donkerder de kleur. Na 3 uur is het product volledig ontwikkeld en wordt het niet meer bruiner. Wanneer je het product afspoelt, doe dit dan niet met te heet water en gebruik geen zeep.

Self Tan Application Mitt

Na een uur was ik al lekker bruin, maar ik heb het product er 3 uur op laten zitten en ben echt super blij met het resultaat! Het lijkt alsof ik 2 weken naar de zon ben geweest. Zie op de foto’s hieronder hoe groot het verschil is.

Je kunt zelf bepalen of je gelijk heel bruin wilt worden of liever een ‘bescheiden’ bruine gloed wilt hebben.  Voor een mooie bruine gloed kan je voor de Medium Mousse kiezen.

Bij veel bruinings producten kun je een oranje tint krijgen, bij deze mousse is dit absoluut niet het geval! Bovendien heeft deze mousse een heerlijke bloemige geur.

Ik was in eerste instantie bang dat de mousse zou afgeven, maar gelukkig is de mousse al binnen een paar seconden opgedroogd en geeft het dus niet af. Binnen no time kan je de deur uit met die gewilde Saint Tropez look. De kleur blijft tot wel 7 dagen zitten! 

Cocoa Brown Tan

Deze mousse is voor ieder huidtype geschikt, zelfs voor de meeste gevoelige huid. De hydraterende formule is zacht genoeg om op het lichaam en zelfs op het gezicht aan te brengen. Het product bevat geen parabenen en is niet getest op dieren.

Enthousiast geworden over dit product? Ga dan snel naar het Kruidvat of de Trekpleister waar je deze fantastische mouse kunt aanschaffen!

Als verassing mag ik 2  Cacoa Brown 1 hour Tan Dark of Medium Mousse weggeven. Hieronder staat aangegeven wat je moet doen om hier kans op te maken:

Ga naar mijn Instagram pagina: https://www.instagram.com/emily_dejongste

Like de foto en tag een vriend/ vriendin in de comments, die dit product vast en zeker ook wil hebben. Onder alle comments wordt 1 winnaar bekend gemaakt, zowel winnaar en vriend/vriendin ontvangen deze geweldige mousse.

Eems So Media L’Oréal