Fashion

Shein 

Sinds een aantal maanden werk ik samen met Shein. Het merk heeft een erg breed aanbod aan verschillende soorten kleding. Je kan hier terecht voor een mooie uitgaansjurk of juist een heerlijke comfy outfit. 

Op de website laten ze goed zien hoe de outfit eruit ziet en welke maat bij jou past. Hierdoor past het item altijd perfect. Ik heb in ieder geval nog nooit iets terug moeten sturen. Het materiaal van de kleding is ook erg fijn en niet onbelangrijk de prijs is niet al te hoog. Voor minder dan 25 euro heb je al een geweldige outfit! Zoals onderstaande set, rokje en vestje zijn samen 23 euro 😍 

Daarnaast kan je bij dit merk ook terecht voor meubels en accessoires in je huis. Vanaf 4 euro heb je al een leuke woondecoratie!

Naast dat het merk erg leuk geprijsd is, kan ik het nog ietsje leuker maken… Met onderstaande code krijg je namelijk 15% korting. Ga snel naar de website van Shein en bestel jouw fashionable outfit ❤️https://nl.shein.com    Code: 115emilyde 

Femme Luxe

Ik werk al een tijdje met het merk Femme Luxe en kan je vertellen dat ik het een geweldig merk vind!

Ze hebben mooie kleding voor een hele goede prijs. Je hebt al een shirt voor € 7,50 en een jurk voor minder dan € 20,- Daarnaast hebben ze ook geweldige truien, die er ook nog eens super fashionable uitzien. 

Naast de ruime keuze aan kleding, staan er tal van accessoires op de website. Van kettingen en tassen tot aan bruinings crèmes.  Ze gaan goed mee met de trend. Dit komt bij hun schoenencollectie ook goed naar voren. Voor € 15 heb je al een goed paar hakken, waarmee je de show kunt stelen en de hele nacht kunt dansen …

Rosefield Valentine’s Campaign

Heb je al een Valentijnsgeschenk voor je dierbaren uitgekozen? De dag van de liefde komt steeds dichterbij … Rosefield heeft een geweldige campagne bedacht!

Op Valentijnsdag besteed je extra aandacht aan de mensen om wie je geeft, dit wordt vaak door middel van een leuk gebaar gedaan.

Rosefield heeft het perfecte cadeau. Een prachtige armband die super goed te combineren is met andere sieraden.

Het merk heeft een grote collectie verschillende juwelen. Er is iets voor iedereen. 

Klik hier en vindt het perfecte sieraad voor je geliefde of om jezelf te trakteren! 

Cluse Watch

Super blij met mijn nieuwe Cluse horloge! Het Cluse horloge heeft de naam LA BOHÈME gekregen. Dit horloge heeft een prachtige grijze lederen band, een rosé gouden kast en een witte wijzerplaat. Het horloge is zeer goed te combineren met verschillende soorten outfits en  kleuren.

De LA BOHÈME is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De horlogeband is verwisselbaar en is te dragen in alle kleuren van de regenboog, daarnaast heb je de keuze of je een witte of zwarte wijzerplaat wilt. 

Fashion

Deal Of Sweden

Ik ben dol op het merk iDeal of Sweden Vooral de telefoonhoesjes met dierenprint zijn mijn favoriet!

Ze hebben voor iedereen een accessoire die bij hem of haar past. De telefoonhoedjes zijn gelukkig ook niet heel erg duur.Vanaf 30 euro heb je al een leukerd! 

Naast de grote verscheidenheid aan telefoonhoesjes heeft het merk ook een aantal andere accessoires. 

Zo hebben ze prachtige portemonnees, clutches en armbanden!

Met mijn kortingscode krijg je Nu 15% korting op de gehele collectie. Code:Emily_dejongste

 

Klik hier en ontdek het juiste product voor jou!