Food & Drinks

 Sleep and Dine Arrangement

Apollohotels & The Harbour club

In samenwerking met Apollohotel en The Harbour club heb ik het Sleep and Dine arrangement mogen ontdekken… Benieuwd naar het arrangement geworden? Lees dan snel verder! 

Voor maar €175,- krijg je het Sleep & Dine arrangement voor 2 personen! Met dit arrangement krijg je een heerlijk 4-gangen diner bij The Harbour club, een overnachting bij Apollohotel, met in de ochtend een uitgebreid ontbijt. Daarnaast kan je bij dit hotel gratis parkeren. Hoe fijn is dat?! 

Apollohotel Vinkeveen

Aan de Vinkeveense plassen bevindt zich het prachtige Apollohotel. De hotelkamers zijn modern en voorzien van alle benodigdheden. Fijne en een luxe badkamer met maar liefst een regendouche! Daar maak je me heel blij mee. 

The Harbour club 

In het hotel bevindt zich de wel bekende The Harbourclub. Het restaurant staat bekend om haar heerlijke eten en gezelligheid. 

Bij het arrangement krijg je maar liefst een 4-gangen diner. Bij de eerste 3 gangen heb je de keuze uit vis/vlees of een vegetarisch gerecht. Het 4e gerecht is een overheerlijk toetje. 

Wij hebben gekozen voor sushi en carpaccio en dit is zeker een aanrader! 

Bij het toetje heb ik voor een heerlijke brownie met ijs gekozen. Dit ziet er toch verrukkelijk uit 😍

Ontbijt

Na een heerlijke nachtrust, was het tijd voor een ontbijt. Bij het ontbijt heb je heel erg veel keuze, van verse smoothies tot aan pancakes. Daarnaast maken ze ook met alle liefde een gebakken eitje voor je klaar. 

Verassing

Als verassing krijg je een extra cadeautje als je de volgende code gebruikt: cadeautjevanemily_dejongste

Boek snel het arrangement! 

https://www.apollohotels.nl/apollo-hotel-vinkeveen-amsterdam/arrangementen/

 

Launch Limited Edition Evian X Bjorn van den Berg

Elk jaar heeft Evian een samenwerking met een ontwerper. Vorig jaar was het Bjorn van den berg, ontwerper van luxe juwelen.

Om de Evian fles bevindt zich een prachtig collier. Het sieraad is ter versiering, maar uiteraard ook om te dragen. 

Elk jaar wilt Evian een boodschap meegeven. Met deze geweldige samenwerking willen ze  de volgende boodschap overbrengen: Iets om te geven, Iets om te delen en Iets om te koesteren.

Je deelt deze fles met je familie en/of geliefden op speciale momenten. Zoals vaak ook het geval is bij champagne, dan wordt de kurk bewaard als herinnering. In dit geval is het geen kurk, maar een uniek sieraad. 

Model Loiza Lamers is het gezicht van deze exclusieve limited edition. Er zijn slechts 18 flessen met collier gemaakt. De prijs van deze limited edition is 495,00 euro.

Evian

Evian is natuurlijk mineraalwater en wereldwijd zeer bekend. Het merk is bezorgd om het milieu en streeft ernaar om in 2020 Co2-neutraal te zijn. In 2025 wordt de productie van de plastic flessen 100% gerecycled.

Locatie

Dit evenement vond plaats in het prachtige Hotel TwentySeven. Ze zijn nog niet zo lang open en hebben al een Michelin-ster gekregen. Er werden tijdens de lancering hapjes geserveerd en ze waren heerlijk! Ik begrijp dat ze die ster nu al hebben gekregen.

HelloFresh 

Zes maanden lang heb ik mogen genieten van verschillende en gezonde gerechten van Hellofresh. Deze ervaring wil ik graag met jullie delen… 
 
Eerst begin je met het maken van je keuze. Wat voor soort eten vind je lekker? Er zijn 4 soorten boxen waaruit je kan kiezen. Elke box is 40,95 per week. Je krijgt 3 gerechten voor 2 personen. 
 
 
Veggiebox
 
  • Zonder vlees en vis

  •  Met o.a. groenten, noten en  — zuivel 

  • Verrassend en gevarieerd

 

Originalbox
 
  • Populairste recepten

  • Vis, vlees en vegetarisch

  • Gevarieerd en met een twist

Quick & easy box 
 
  • In 20 – 25 minuten klaar

  • Vis, vlees en vegetarisch

  • Makkelijk en snel

 
Familybox
 
  • Lekker voor jong en oud

  • Vis, vlees en vegetarisch

  • Toegankelijk en makkelijk

 
Zelf heb ik voor de Orignalbox gekozen. Elke week had ik de keuze uit meer dan 10 gerechten, van vis/vlees tot veganistische maaltijden. Alle producten zijn vers en er zit elke keer wat extra’s bij. Dat kan van een nieuw drankje zijn tot kortingsbonnen van een scheermerk. Het is elke week weer een verassing. 
 
Het leuke van de recepten is, dat iedereen ze kan maken. Je hoeft dus geen keukenprins of prinses in de keuken te zijn. Ik heb zelfs nieuwe gerechten ontdekt. Verschillende combinaties, die ik zelf nooit had bedacht, maar die echt heerlijk zijn! Zo is bijvoorbeeld de Paksoistamppot met rode peper echt een aanrader! 
 Ik ben zelfs meer gaan houden van koken en mijn eigen recepten worden ook steeds creatiever. 
 
Het mooie aan dit concept is, dat wanneer je op vakantie bent of je hebt een keer wat minder tijd, dan kan je jouw abonnement op de box pauzeren. Dit kan gemakkelijk in je account worden gedaan. Het staat allemaal goed aangegeven. Als er toch onduidelijkheden of vragen zijn, helpt de klantenservice je hier graag mee.  
 
Nieuwsgierig geworden? Meld je hier aan!