Over

Al een aantal jaar promoot ik verschillende merken op social platforms. Aangezien hier echt mijn passie ligt, heb ik besloten om  verder te gaan als Social Media Manager. 

Mijn hoofddoel is dat de sociale mediakanalen optimaal gebruikt worden, zodat het gewenste resultaat wordt behaald.

Ik ben een digital savy, creatief, snel, flexibel, maar bovenal een merkenbouwer en community builder. Heb een goed gevoel voor het creëren van de juiste content op basis van de kernboodschappen, voor maatschappelijke trends en hypes & virals. Daarnaast heb ik de nodige ervaring in het opzetten van Social Media kanalen, het opbouwen van een community op diverse platformen en in het end-to-end managen van Social Media Campagnes (owned en paid).

Tevens heb ik mijn Bachelor Business Administration gehaald, waar ik veel heb geleerd over verschillende marketingtechnieken en Media Management. Daarnaast heb ik veel ervaring met customer service, waardoor ik goed kan inschatten hoe je de klant het beste kan benaderen om het gewenste resultaat te bewerkstelligen. Ik kan goed samenwerken, voel me goed in een dynamische werkomgeving en niet te vergeten: ik krijg dingen gedaan!

Interesse? Neem contact met ons op!

Emily Antoinette de Jongste

Social Media Manager

Eems So media
info@eemssomedia.nl